Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot U TV show 'Ljubav je na selu' stiže Kristina Mandarina

U TV show 'Ljubav je na selu' stiže Kristina Mandarina

'Želim da dogura do kraja i želim joj stvarno svu sreću!'

Radoslavu stižu sve tri povratnice u 'Ljubav je na selu', Suzana, Ines i Irena, a on će jedva dočekati da im pokaže svoje etno selo i smještaj s pogledom na more, piše Net.hr.

'Mogla bih ja ovdje živjeti!', poručit će jedna od njih, a na Radinu farmu ispratit će je prijateljica Kristina Mandarina.

'Želim da dogura do kraja i želim joj stvarno svu sreću!', poručit će.

I Ivanove cure pakirat će kofere za odlazak u Gušće, no otrovne iskrice između njih najviše će se osjetiti. Samanta i Gabrijela držat će se skupa te se neće suzdržavati od komentiranja Tihane.

'Naporna mi je, puno blebeće, a malo kaže', istaknut će, no i Tihana im neće ostati dužna.

'Jedino što zamišljam je veza sa Smiljom, s njom bih mogao provesti ostatak života. Takva mi žena odgovara poput nje, veliki radnik i za sve sposobna', poručio je veseli Branko pripremajući doček.

Uz Smilju, u Požegu stižu i Antonija i Riva, a farmer će im obećati puno pažnje, ali i puno rada.

No baš kad je mislio da će susret proći glatko, jedna od njih neće se pojaviti na njegovu imanju!

Tko kasni i hoće li uopće stići, kako su prošli dočeci i ima li emocija među nekim parovima, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

Vaša reakcija na temu