Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay U tijeku prijave na radionice 3D modeliranja i 3D printanja, izrađivat će se privjesci za ključeve

U tijeku prijave na radionice 3D modeliranja i 3D printanja, izrađivat će se privjesci za ključeve

Za djecu, mlade i odrasle

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Informatički klub Futura u sklopu Du STEM projekta u petak, 31. ožujka, u 17 sati i 18.30 u Centru za mlade Dubrovniku organiziraju radionice 3D modeliranja i 3D printanja. 

Na radionicama će polaznici raditi 3D model privjeska za ključeve s imenom ili neki drugi 3D model. Polaznici će pripremiti nacrtani 3D model za ispis i isprintati ga na 3D printeru.


Prva radionica namijenjena je učenicima od 3. do 6. razreda osnovne škole, a druga učenicima 7. i 8. razreda osnovne škole, srednjoškolcima, mladima i odraslima. Broj mjesta je ograničen, stoga je potrebno prijaviti se za sudjelovanje preko poveznice

Radionice 3D printanja organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Informatički klub Futura u sklopu projekta Du STEM.  Ukupna je vrijednost projekta 353.053,70 eura, odnosno 2.660.083,07 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv 'Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a' iznosom od 300.095,64 eura, odnosno 2.261.070,61 kuna. 

Vaša reakcija na temu