Foto: Pixabay.com Treći kaštelanski Đardin čitanja

Treći kaštelanski Đardin čitanja

U utorak u parku Gojača u Sućurcu

Treći kaštelanski Đardin čitanja Gradska knjižnica Kaštela organizira u parku (Gojača) u Kaštel Sućurcu u utorak 15. lipnja s početkom u 19.30 sati i tom prilikom će učenici iz OŠ kneza Mislava, OŠ kneza Trpimira i OŠ prof. Filipa Lukasa čitati stihove o Kaštelima.

U sklopu čitanja u trećem kaštelanskom Đardinu čitanja koji će biti održan pod naslovom 'Lipa je ova domaja naša' učenici će čitati stihove Radojke Baldić Đugum, Zvjezdane Čagalj, Nade Jerčić, Andrije Kačića Miošića, Janka Ćipika, Vladislava Vežića, Jurja Kapića, Ive Cvitića, Antuna Milatića, Ivana Sedlara, Miroslava Luketina Sarajčeva

Đardin čitanja je još jedan projekt koji su Gradska knjižnica Kaštela i Turistička zajednica grada Kaštela, uz Kaštelanske eko kućice za knjige – Male kaštelanske besplatne knjižnice, odlučile pokrenuti u sklopu Godine čitanja, Godine Marka Marulića i u sklopu Kaštelanskog kreativnog proljeća. 

Glavna i osnovna ideja kaštelanskog Đardina čitanja jest poticanje čitanja u Kaštelima i očuvanje i promicanje kaštelanske kulturne baštine.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(100772, "");
Pregledaj komentare