Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Matea Marušić THRILL BLUES FESTIVAL Svjetski glazbenici i ovog ljeta dolaze u Trilj

THRILL BLUES FESTIVAL Svjetski glazbenici i ovog ljeta dolaze u Trilj

Održava se od 30. lipnja do 2. srpnja

Šesto izdanje triljskog festivala pretvorit će od 30. lipnja do 2. srpnja Trilj, cetinski 'grad mostova', u oazu blues glazbe, a prema riječima umjetničkog direktora festivala Borisa Hrepića Hrepe, ovo će biti najjače, najbogatije i najraznovrsnije izdanje do sada. 

Tijekom tri dana događanja, u Trilju će nastupiti svjetska i regionalna glazbena imena blues scene, a vodeće ime festivala svakako je Robben Ford, jedan od najboljih svjetskih blues gitarista, kojemu će ovo biti ujedno i prvi nastup kod nas. Uz njega, na festivalsku pozornicu će doći i princeza gospel bluesa - Sharrie Williams, pobjednici prošlogodišnjeg International Blues Challengea u Memphisu - The Wacky Jugs i mnogi drugi.

Uz pregršt blues zvuka i koncerata i prateći program festivala, grad Trilj će se kroz tri dana trajanja festivala pretvoriti u magičnu glazbenu oazu i europsko središte blues glazbe. 

Sva koncertna događanja odvijat će se u Gradskom parku u Trilju, a ulaz je slobodan. Svi koji žele provesti cijeli dan u Trilju mogu se okušati u raftingu, jahanju, biciklizmu te upoznati kulturnu baštinu Trilja i okolice. 

Vaša reakcija na temu