Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski gimnazijalci formirali Livajinu 14-icu i snimili milenijsku fotografiju za današnju utakmicu

Splitski gimnazijalci formirali Livajinu 14-icu i snimili milenijsku fotografiju za današnju utakmicu

'Idemo do kraja! Pozdrav iz srca Splita'

Naši Vatreni danas igraju posljednju utakmicu skupine i cijela Hrvatska čeka prolaz u osminu finala. I dok neki ne gledaju utakmice iz učionice, ipak pokazuju da su svim srcem uz svjetske viceprvake.

IV. gimnazija Marko Marulić iz Splita šalje veliko srce podrške, a posebno našoj četrnaestici, splitskom asu Marku Livaji u čiju čast je snimljena i milenijska fotografija. Učenici su se opremili dresovima i ostalim navijačkim rekvizitima i tako formirali Livajin broj četrnaest. Istovremeno je školski mješoviti zbor izveo pjesmu 'Moja domovina' pod dirigentskom palicom profesora Tomislava Veršića. Međutim, ne može se govoriti o ovom projektu bez onih koje su pokrenule cijelu priču, a to su knjižničarka Karolina Viđak i profesorice Katarina Žanetić i Marijana Munitić Jakšić uz podršku ravnateljice i cijele zbornice.

Ujedinjena u navijanju s ostatkom Hrvatske, obučena u crveno-bijele kvadratiće. Četvrta na snimkama učenika Marina Dorića u nebo viče: 'Idemo do kraja! Pozdrav iz srca Splita!'


Vaša reakcija na temu