Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SOLINSKI TEATRIN Panel rasprava 'Kreativan od 08 - 16?'

SOLINSKI TEATRIN Panel rasprava 'Kreativan od 08 - 16?'

Prijavite se

U srijedu, 24. travnja od 18.30 sati u Teatrinu gradske knjižnice Solin održat će se panel rasprava 'Kreativan od 08 - 16?'. U dinamičnoj raspravi sudjelovat će iskusni stručnjaci iz područja kreativnosti i menadžmenta i podijeliti svoja iskustva o ovoj temi. 

Panelisti su:

Nikola Kuprešanin, scenarist i pisac

Maja Lekšić, voditeljica marketinga Radio Dalmacije i direktorica komunikacijske agencije Manush d.o.o

Gordan Turković, direktor CTA Komunikacija

Goran Pavlov, business consultant and serial entrepreneur

Petra Leskovec Dujišin, Senior Product Designer u Infobip-u

Ante Katić, UI / UX Designer, Four of them LLC

Josip Vrban, osnivač i vlasnik Loomer print shop-a

Marko Maljković, osnivač i partner u Locastic&LITTO Agency&Tinel Meetup

Panel se općenito bavi problematikom kreativnih profesionalaca unutar poslovnog okruženja, premošćivanjem jaza između kreativca i radne okoline, te pokušajem davanja odgovora na vječno pitanje - ima li kreativnost radno vrijeme? 

Okupljeni će također imati priliku saznati više o Capacity2Transform projektu i aplicirati na neke od programa edukacija i radionica u najavi Ekonomskog fakulteta u Splitu i poduzetničke potporne organizacije IRI Centra, koji su ujedno i partneri na ovom Interreg Central Europe Programu. 

Ovo je ujedno i prilika za pohađanje jedinstvene edukacije Design Sprint – Facilitator i dva vrijedna mentorship programa: Project management i  Communication officer.

Događaj je sufinanciran od strane Europske unije u sklopu Interreg Central Europe Programa.

Svoje sudjelovanje potvrdite putem e-pošte i prijavom na link https://lu.ma/ffz9hdcf.

Vaša reakcija na temu