Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Proslava 20. godišnjice klinike 'Ministry of Smile' u znaku emocija i dobre atmosfere
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Proslava 20. godišnjice klinike 'Ministry of Smile' u znaku emocija i dobre atmosfere

'Ministry nikada nije bio brojčano najveći, ali zasigurno imamo najveću strast, predanost poslu i ljubav za čovjeka', rekla je vlasnica klinike dr. Ines Jončić

U svečanoj atmosferi, uz prisustvo brojnih pacijenata, prijatelja i suradnika, dentalna klinika 'Ministry of Smile' obilježila je 20 godina uspješnog rada. Proslava, održana u elegantnom ambijentu jednog od najpoznatijih mjesta u gradu, restoranu 'Rusulica', gdje su gosti imali priliku uživati u brojnim kulinarskim delicijama, bila je prilika za okupljanje svih onih koji su na neki način pridonijeli rastu i razvoju klinike. 

Posebno emotivan trenutak večeri bio je govor vlasnice klinike, doktorice Ines Jončić, koja je uz osmijeh, ali i suze radosnice, prisutnima zahvalila na dugogodišnjoj podršci i povjerenju. 

- Proteklih 20 godina za mene su puno više od brojke. One predstavljaju svaku priču, svaku borbu, svako ozdravljenje i svako iskustvo koje smo prošli zajedno. Svi ovdje prisutni su na neki način utkani u ova dva desetljeća, kao mali krug, srcu dragih ljudi. Ovaj put je bio ispunjen izazovima, učenjem i ono najvažnije, neprocjenjivim ljudskim iskustvom. Ministry nikada nije bio brojčano najveći, ali zasigurno imamo najveću strast, predanost poslu i ljubav za čovjeka. Upravo to je ono sto nas izdvaja. Kako gledam prema budućnosti, s uzbuđenjem se radujem svemu što nas čeka u narednim godinama. Nastavit ćemo raditi, učiti, napredovati, i, što je najvažnije, nastavit ćemo biti ovdje za vas, jer je to ono što me ispunjava i daje mi smisao - rekla je dr. Jončić. 

Proslava nije prošla bez prisustva poznatih lica. Među uzvanicima se našla i poznata pjevačica i influencerica Žanamari Perčić, koja je svojim prepoznatljivim stilom privukla veliku pažnju. Žanamari, dugogodišnje zaštitno lice klinike, podijelila je s prisutnima svoje oduševljenje kvalitetom usluge koju pruža 'Ministry of Smile', te je dodala da će uvijek s povjerenjem preporučivati ovu kliniku svojim pratiteljima. 

Atmosfera na proslavi bila je dodatno obogaćena glazbenim programom Promaya banda. Momci su održali energičan nastup, zabavljajući uzvanike hitovima strane glazbe. Izvedba mladih, predivnih i talentiranih članova Promaye dodatno je ispunila ambijent pozitivnom energijom. 


Osim zabavnog dijela, proslava je imala i simboličan  trenutak - dr. Jončić je, s kćerkicom Karlom, presjekla tortu u prepoznatljivim bojama klinike, čime je obilježila sve uspjehe postignute kroz godine.

Ova proslava 20. godišnjice samo je potvrda da je 'Ministry of Smile' više od dentalne klinike - to je mjesto gdje se gradi povjerenje, osmijeh i, što je najvažnije, stvara dugogodišnja veza između liječnika i pacijenta.

Sudeći po atmosferi, sjajnim reakcijama prisutnih i emotivnim trenucima, ova obljetnica ostat će upamćena kao još jedna prekretnica u dugogodišnjem uspjehu klinike 'Ministry of Smile'.

Vaša reakcija na temu