Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ponovno se oglasio bivši hrvatski predstavnik na Eurosongu

Ponovno se oglasio bivši hrvatski predstavnik na Eurosongu

Jacques Houdek sinoć je bio kritičan na nastup kolega na Dori

Jacques Houdek je nakon jučerašnje prve polufinalne večeri Dore putem Facebooka uputio apel.

- Draga djeco s Dore, hitno se javite u vokalni studio 'Gospodin Glas'. Tu sam za vas. P.S. Brava, Stefany, jedina u tonalitetu! - napisao je u Facebook objavi.

Nakon večerašnje druge polufinalne večeri bivši hrvatski predstavnik na Eurosongu bio je manje oštar u reakcijama na pjesme koje čuo.

- Večeras je to ipak znatno bolje, sve skupa. Iskrene čestitke i sretno svima! P.S. Kolega Damir Kedžo RAZVALIO! - napisao je Jacques, a s njim se nisu složili njegovi pratitelji.

Većina ih je pisala kako je Kedžo vokalno zadovoljio, ali ne i izborom pjesme.

Podsjetimo, Houdek je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom 'My friend' 2017.godine. Nastupao je u drugoj polufinalnoj večeri i kvalificirao se za finale. Na finalu je sa 128 bodova završio na 13. mjestu.


Vaša reakcija na temu