Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Ploče: Prijave na besplatnu radionicu

Ploče: Prijave na besplatnu radionicu

'Iskoristite puni potencijal TikTok-a i LinkedIna'

Centar za poduzetništvo DNŽ za vas organizira besplatnu radionicu 'Iskoristite puni potencijal TikTok-a i LinkedIna' koja će se održati 26. travnja u 10 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče (Crna rika 7a, Ploče).

'Radionica udružuje snagu i dinamiku TikToka s profesionalnim potencijalom LinkedIna, nudeći sudionicima priliku da prošire svoje digitalne horizonte kroz dva vrlo različita, ali podjednako ključna digitalna svijeta. Radionica je dizajnirana tako da pruži temeljit uvid u korištenje ovih platformi, od kreativnog izražavanja i izgradnje zajednice na TikToku do razvoja profesionalne mreže i brenda na LinkedInu.

Zar postoji osoba koja zna baš sve o TikToku i spremna je podijeliti s nama svoje znanje? Da, to je Dario Marčac! Dario je osnivač Crewa, inicijative koja je okupila preko 60 kreativaca i zajedno broje više od 8 milijuna pratitelja, postavši tako najveća TikTok zajednica kreatora na našem području. S više od 500,000 pratitelja, Dario nije samo osoba koja vodi Crew, već i netko tko se trudi svojim radom ostaviti trag, što dokazuje impresivnih 120 milijuna ostvarenih impresija za klijente. Uz TikTok, posljednje tri godine intenzivno se posvetio i LinkedInu gdje je razvio mrežu od preko 20,000+ konekcija i ostvario 3 milijuna impresija u godinu dana.

Kako se prijaviti? Prijave su obavezne putem jedne od navedenih opcija:

poveznice: https://forms.gle/RCh7Gygd3usTL2YT7

maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr

telefona: 020/325-594 ili 099/212 9765

Prisutnost na ovoj radionici bit će korak naprijed u vašem digitalnom putovanju. Prijavite se već danas i pridružite nam se u istraživanju mogućnosti koje vam pružaju TikTok i LinkedIn!', poručuju iz centra.

Vaša reakcija na temu