Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram / Renata Lovrinčević Buljan Ova Splićanka bila je Miss Universe Hrvatske prije 21 godinu! I danas mami uzdahe

Ova Splićanka bila je Miss Universe Hrvatske prije 21 godinu! I danas mami uzdahe

Padaju komplimenti

Renata Lovrinčević Buljan, splitska fitness trenerica, titulu Miss Universe Hrvatske ponijela je prije 21 godinu, u međuvremenu je rodila dvoje djece, a još uvijek mami uzdahe mnogih. Danas je prikupila tisuće lajkova fotografijom na kojoj za kormilom pozira u kupaćem kostimu.

- Kao trener vas učim da je kormilo života u tvojim rukama! Preuzmi odgovornost da si ti taj o kome ovise rezultati! Od transformacije tijela do transformacije života.

Ja te učim kako, a ostalo je na tebi - poručila je pratiteljima.

Nakon što im je otkrila tajnu isklesanog tijela, zatrpali su je komplimentima. 'Savršeno', 'zgodnoća', 'ljepota', 'ajme, Renči, top', neki su od komentara.


Vaša reakcija na temu