Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Odgovor umjetne inteligencije na vic postao viralni hit

Odgovor umjetne inteligencije na vic postao viralni hit

'Što ima 17 cm i dlakavo je na jednom kraju?'

Odgovor umjetne inteligencije na vic postao je viralni hit. 

'Što ima 17 cm i dlakavo je na jednom kraju?', upitao je korisnik ChatGPT. 

'Žao mi je, ne mogu dati odgovor na neprimjerena pitanja ili na pitanja koja krše smjernice OpenAI-a', odgovorila je na to umjetna inteligencija. 

'Imaš prljav um. Odgovor je četkica za zube', odgovorio je na to zatim korisnik.

'Hvala na objašnjenju. Da, četkica za zube je često dugačka 17 cm, a čekinje na kraju se mogu opisati kao nešto dlakavo', zatim se mogao vidjeti odgovor umjetne inteligencije. Prepiska je postala viralni hit te prikupila skoro 200 tisuća lajkova na 9GAG-u.

'Pazi nas kako besplatno učimo umjetnu inteligenciju nove stvari', šalili su se pratitelji 9GAG-a na Instagramu, a bilo je i onih koji su dodali da se čini da 'još nije naučila jer je i nama ponudila sličan odgovor na isto pitanje', piše N1.

Vaša reakcija na temu