Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Amar Ismani) OBOŽAVATELJI ŠOKIRANI Popularni pjevač (29) ubijen u Makedoniji

OBOŽAVATELJI ŠOKIRANI Popularni pjevač (29) ubijen u Makedoniji

Nedavno se zaručio

Poznati makedonski pjevač, 29-godišnji Amar Ismani ubijen je sinoć u Skoplju, a obožavatelji iz regije šokirani su ovom viješću. Velik broj njih počeo se opraštati od pjevača na društvenim mrežama. Prema pisanju domaćih medija, Ismani je stradao u masovnom obračunu u kojem su ozlijeđene dvije osobe. Naime, pjevač je ubijen u obračunu, dok su dvije osobe ozlijeđene nakon masovne tučnjave u Plastičarskoj ulici u Skoplju, piše Večernji.

Pjevač je bio iznimno popularan u Makedoniji, a na Instagramu su ga pratile gotovo 303 tisuće ljudi. Neke od njegovih poznatijih pjesama bile su 'Bad Bitch' s Bennyjem Beejem, 'Sjom mo', 'C'est la vie', 'Shawty', 'Ferrari'... 

Posljednju fotografiju objavio je samo nekoliko sati prije smrti. Na njoj se, po svemu sudeći, na proslavi zabavljao s partnericom Albinom. Na društvenim mrežama često je dijelio i fotografije s putovanja. Također, u albumu fotografija koje je objavio 25. travnja pokazao je da je tada zapravo i zaprosio svoju djevojku.

Vaša reakcija na temu