Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite priliku osvojiti čak 3.000 eura!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite priliku osvojiti čak 3.000 eura!

Nagradna igra u City Centeru one

Jeste li spremni za slatku avanturu u City Centeru one Split? Obavite shopping u minimalnom iznosu od 25 € i rashladite se besplatnim Ledo sladoledom. Uz malo sreće, možda baš vi osvojite shopping u vrijednosti 3.000 eura!

Sve do 11. kolovoza, City Centera one kao nagradu za dobar shopping svojim posjetiteljima poklanja ledeno osvježenje. Od utorka, 6.8., do četvrtka, 8.8., od 10h do 13h i od 16h do 19h, dođite u slatku zonu City Centera one, predočite račun u minimalnom iznosu od 25 € i rashladite se besplatnim Ledo sladoledom.

A nakon toga, ne zaboravite sačuvati račune i prijaviti se za sudjelovanje u nagradnoj igri na citycenterone.hr. Uz malo sreće, možda baš vi osvojite shopping u vrijednosti 3.000 eura i tako osigurate nezaboravne uspomene.

Prije sudjelovanja, pročitajte Pravila nagradne igre 'Stiže zaslađenje'. Sretno svima!

Vaša reakcija na temu