Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najluđi advent u gradu vraća se na splitske Prokurative!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najluđi advent u gradu vraća se na splitske Prokurative!

Od Svetoga Nikole do Sveta tri kralja na središnjem trgu Splita i Dalmacije očekuju vas nezaboravni koncerti, neodoljiva gastronomija, najbogatiji dječji program, najveće klizalište u gradu i najluđa fešta od jutra do mraka!

Posjetitelji Adventa Prokurative s pravom očekuju najvišu razinu ponude blagdanskih radosti, zato su organizatori ove godine letvicu podigli toliko visoko da bi se s njom dobro pomučila čak i Blanka Vlašić u svojim najboljim danima. Najspektakularniji splitski advent otvara se u srijedu, 6. prosinca, u 18 sati, a popularni Taxi Band pobrinut će se za brzinsko zagrijavanje i trenutačno prepuštanje blagdanskoj atmosferi. Njihov nastup počinje u 20 sati i tek je prvi u nizu sjajnih koncerata na bajkovito uređenim Prokurativama.

Najzvjezdanije splitske noći


Dobro se upjevajte i uglancajte svoje plesne cipelice jer organizatori Adventa Prokurative u Split dovode zvučna imena koja će, u pravom blagdanskom duhu, pomiriti sve ukuse i rasplesati sve generacije. Nakon uvodnog spektakla sjajnih momaka iz Taxi Benda redom nam na najraspjevaniju pozornicu Hrvatske stižu Tony Cetinski, Hiljson Mandela, Jole, Albina, Duško Kuliš i S.A.R.S., a na Tri kralja svečanosti će zatvoriti tko drugi nego kralj Vuco! 

I splitsko i svitsko

U gastro kućicama nepca će raspametiti vrhunska gastronomska ponuda s jelovnicima na kojima se prožimaju najzamamniji okusi blagdana. Najfiniji burgeri i kobase, pizze i bruschette, bakalar i pašticada, fritule i palačinke - Advent Prokurative ima baš sve, i još puno više! Pojedeno, dakako, treba i dobro zaliti, a uz nepresušan izbor najboljih alkoholnih i bezalkoholnih kombinacija nemoguće je ostati žedan. Od kuhanih vina, ginova i punčeva do piva, rakija i najfinijih koktela, na Prokurativama nema što nema!

I Advent druka za Hajduka

Bez Hajduka nijedna splitska priča nije ispričana kako treba, zato u Hajdukovoj kućici možete pronaći sve moguće navijačke suvenire, ali to nije sve! Na golemim LED ekranima uživo će se gledati oba Hajdukova zagrebačka gostovanja: utakmica s Lokomotivom na rasporedu je u petak, 8. prosinca, od 17:30 sati, a derbi svih derbija, onaj s Dinamom, pratit će se u nedjelju, 17. prosinca, od 17:15 sati.

Ukližite u blagdane

Prebogat dječji program pobrinut će se za zabavu naših najmlađih i najslađih koji zasigurno neće moći odoljeti zovu najvećeg klizališta u gradu. Na 600 zaleđenih kvadrata početnici će imati dovoljno prostora za savladavanje prvih klizačkih koraka, a oni nešto iskusniji bez problema će moći svima pokazati svoje elegantne skokove, spirale i piruete.

Svi na Prokurative! 

Advent Prokurative otvoren je za sve posjetitelje od 6. prosinca u staroj do 6. siječnja u novoj godini, i to svaki dan od 10 do 23:30 sati, s produženim radnim vremenom za Badnjak do 2 ujutro i Novu godinu do 3:30 ujutro. Sve informacije i novosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama Adventa Prokurative.     

Vaša reakcija na temu