Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Renato Branđolica za HRT NAČELNIK PIROVCA: Otkazujemo koncert Leta 3 zbog nespretnih izjava o Hajduku i napada na Livaju na Rujevici

NAČELNIK PIROVCA: Otkazujemo koncert Leta 3 zbog nespretnih izjava o Hajduku i napada na Livaju na Rujevici

Ivan Gulam poručuje kako bi njihov nastup bio značajan sigurnosni rizik

Ivan Gulam, načelnik Pirovca, objavio je kako otkazuju koncert Leta 3 zbog njihovih nespretnih izjava o Hajduku.

'S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku, a i posljednja događanja oko reprezentacije i napad na riječkom stadionu na jednog od simbola sportske Dalmacije, Marka Livaju i njegovo napuštanje reprezentacije procijenili smo da je nastup riječkog benda značajan sigurnosni rizik i zbog toga se koncert neće održati. 

Znam da će dijelu pirovačke publike i gostiju otkazivanje koncerta Leta 3 biti razočaranje, ali molim za razumijevanje', napisao je načelnik.


Vaša reakcija na temu