Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Maja Novaković pobjednica 7. Split fotomaratona

Maja Novaković pobjednica 7. Split fotomaratona

Izložbu možete pogledati do 7. listopada

U Galeriji fotografije Fotokluba Split sinoć je održano proglašenje pobjednika i otvorena je izložba najboljih radova nastalih na fotografskom natjecanju Split fotomaraton 2022.

Stručni žiri u sastavu Branimir Džaja i Nikola Smernić odlučili su o pobjednicima u tri kategorije: seniori, juniori i pobjednici po zadanim temama. U prvoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Maja Novaković, drugo je pripalo Ivni Jurić, a trećeplasirani je Davorin Šego.

U kategoriji do 18 godina pobjednica je Marta Didić, drugo mjesto je zauzela Eda Pleško, a treće je pripalo Anti Majiću. Pohvalu za sudjelovanje dobio je Marko Stolica.

Pobjednici po temama su:

1. Gužva - Nino Šerić

2. Malo mi za sriću triba - Nino Šerić

3. Street style - Diana Junaković

4. Povratak u budućnost - Eda Pleško

5.Vanka škvare - Joško Stipanović

6. Kritika - Maja Novaković

7. Izolacija - Marta Didić

8. Viralno - Marija Puljić

9. Adio lito - Martina Milat

10. Dualnost - Ivna Jurić

11. Ispod površine - Marija Puljić

12. Silueta - Ante Roca

Izložbu možete pogledati do 7. listopada 2022.

Vaša reakcija na temu