Ljubitelji zdrave hrane na svoju listu definitivno moraju dodati novo mjesto u splitskoj gradskoj jezgri

Ljubitelji zdrave hrane na svoju listu definitivno moraju dodati novo mjesto u splitskoj gradskoj jezgri

Novi Health In se nalazi u podnožju impozantne secesijske građevine na Morpurgovoj poljani

Split je od ovoga tjedna dobio novo mjesto zdrave i ukusne gastronomije na kojem možete kušati niz nutritivno bogatih jela.

Skrivena u užem centru Splita, na samo nekoliko koraka od Rive, smjestila se šarmantna terasa novog restorana zdrave prehrane. Radi se o restoranu Health In koji je popularnost stekao već svojim prvim pojavljivanjem u Šimićevoj 2A u splitskoj četvrti Blatine. Od ovog tjedna je ovaj restoran dobio i svog mlađeg, ali nešto većeg i šarmantnijeg brata. 

Novi Health In se nalazi u podnožju impozantne secesijske građevine na Morpurgovoj poljani. Pozicija između splitske ribarnice i Rive ujedno je i jedna od najatraktivnijih u staroj gradskoj jezgri, a samim tim je i idealno mjesto za uživanje u povjetarcu dok promatrate gradsku vrevu.

Health In je idealno rješenje za jutarnje doručke i lagane večere s društvom, te za sve koje žele zadržati zdrave navike u prehrani, a nemaju dovoljno vremena za kuhanje. Sa svojim kreativnim jelovnikom oduševiti će najzahtjevnije gurmane i ljubitelje zdrave prehrane. Ono što također krasi ovaj restoran je suradnja s lokalnim proizvođačima i trgovinama zdrave hrane. Takav način rada jamči izrazitu kvalitetu i svježinu namirnica, koje stručni kulinarski tim pretvara u ukusna, savršeno balansirana jela.

Trend zdrave prehrane i brige o onom što unosimo u organizam je odavno uzeo maha i na našim prostorima pa vam svakako savjetujemo da i vi kušate što se sve krčka u loncima vesele ekipe iz Health Ina.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69840, "");
Pregledaj komentare