Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Koncertom Vatre otvoren Kraljevski advent u Kninu

Koncertom Vatre otvoren Kraljevski advent u Kninu

U Novu godinu će ih uvesti Rišpet

Koncertom Vatre otvoren je još jedan Kraljevski advent u Kninu koji je postao sinonim za odličnu zabavu. I ove godine posjetitelje očekuje zanimljiv program. Nakon Vatre, tijekom prosinca na pozornicu će se popeti i S.A.R.S., Magazin, Cubismo, grupa Vigor, Neki to vole vruće, Rišpet...

'Za nezaboravno otvorenje uz bogati program za velike i male zaslužni su momci iz Vatre, koji su kninski advent otvorili i 2019. godine. Kninska publika uživala je tako u njihovim najvećim hitovima, a atmosfera je bila na vrhuncu', opisuju organizatori, Turistička zajednica i Grad Knin.

Ove godine sva događanja Kraljevskog adventa u Kninu odvijaju se na igralištu kod Osnovne škole dr. Franje Tuđmana koje je natkriveno tako da nema straha od vremenskih nepogoda.

'Knin je zasjao u najljepšem blagdanskom ruhu, a veliko klizalište, odlična gastro ponuda na kućicama, zabava uz koncerte popularnih izvođača i događanja za djecu, samo su dio adventskog programa. Ove godine program je uistinu bogat s koncertima i nastupima 13 bendova i DJ-eva, a potrudili smo se organizirati šaroliki program i za velike i za male', poručuju organizatori.

U petak, 8. prosinca, na rasporedu je koncert sastava Neki to vole vruće, dok 9. prosinca nastupa grupa Vigor. Zatim se na adventsku pozornicu u petak, 15. prosinca, vraća fenomenalni S.A.R.S., dok će 22. prosinca publiku latino ritmovima zagrijati Cubismo. Na Badnjak će nastupiti Magazin, za nezaboravan doček Nove godine zadužen je Rišpet, dok će nakon njih publiku zabavljati Show Legende! Na adventskoj pozornici nastupit će i grupa Don Karlos, Moonlight band, Old School band, DJ Mika te DJ Juki.

'I ove godine poklone bližnjima možete kupiti na Božićnom sajmu koji će se održavati subotom, 9. i 16. prosinca i to također na igralištu OŠ dr. Franje Tuđmana. Rukotvorine, suveniri, ukrasi te domaće delicije samo su dio bogate ponude lokalnih proizvođača, obrtnika i OPG-ova.

Tu je i veliko klizalište, a u avanturama na ledu možete uživati besplatno cijelo trajanje adventa. Ni najmlađi nisu zaboravljeni jer ih i ove godine očekuje niz zabavnih događanja pa će tako biti kreativnih radionica, facepaintinga, druženja s maskotama i predstava te nastupa lokalnih udruga. Doći će i sveti Nikola, a 31. prosinca u 11 sati sprema se dječji doček Nove godine', najavljuju organizatori i pozivaju u Knin.


Vaša reakcija na temu