Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Kći Hane i Graše nosit će ime koje je Danijela Martinović htjela dati svom djetetu

Kći Hane i Graše nosit će ime koje je Danijela Martinović htjela dati svom djetetu

2014. je govorila o svojim idejama

Danas se doznalo se da će Petar Grašo i Hana Huljić svoju kćer nazvati Alba. Grašina bivša partnerica Danijela Martinović 2014. godine rekla je da je ona svojoj kćeri htjela dati baš to ime.

Tada je za In Magazin Nove TV govorila da je pričala s Grašom o djeci kao i da su isplanirali imena.

- Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena - Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi.

Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lijepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije - izjavila je tada Danijela Martinović. 

Vaša reakcija na temu