Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jenny Perišić Kaštelanka velikog srca ponovno u akciji, poziva sve potrebite na proljetni makeover

Kaštelanka velikog srca ponovno u akciji, poziva sve potrebite na proljetni makeover

'Dodir dobrote' Mladene Nikolić jedna je od ljepših volonterskih priča, a u četiri mjeseca uveselila je na stotine ljudi

Koncem prošle godine pisali smo o Mladeni Nikolić, inicijatorici hvalevrijednog projekta 'Dodir dobrote', koja je krenula u misiju 'spajanja' osoba kojima je potrebna pomoć i osoba koje žele pomoći. Naime, njezin projekt za cilj ima pomoći mnoge potrebite građane i uveseliti baš onda kada za pomoć ne bi pitali - kada se pripremaju za neki svečani događaj. Mlada Kaštelanka tako je spojila profesionalna znanja i ljubav prema volontiranju, upisala je i tečaj za šminkanje, sakupila odjeću, sredila lokaciju u Kaštelima i prije četiri mjeseca otvorila vrata svog showrooma. 

U sklopu svog doma uredila je prostoriju u kojoj je na vješalicama posložila desetke svečanih haljina za sve prigode, pa čak i vjenčanice za mladenke. Nabavila je štikle svih brojeva, torbice, nakit i sve to nudi na posudbu potpuno besplatno. U ovoj super usluzi uživali su mnogi, a sada je Mladena došla na novu ideju.

- Održat ćemo novu akciju uljepšavanja 3. i 4. travnja, a ta dva dana bit će moguće dobiti odjeću za trajno korištenje i uzeti termin za šminku i frizuru kojima je potrebno - priča nam skromna djevojka koja se pobrinula da ova bajka potraje cijelu godinu, i duže…

Dolaskom proljeća kreće sezona svečanih prigoda od maturalnih zabava, krizmi i vjenčanja, a sve to ne može proći bez nove haljine, frizure i šminke. Mladena smatra kako je to veliki udar za prosječan džep, stoga se odlučila za novu akciju uz moto 'Sharing is caring'. 

- Vrijeme je da zablistaš, stiglo je proljeće i idealno je doba za promjene. Prijaviti se možeš na društvenim mrežama inicijative ‘Dodir dobrote’, Facebooku i Instagramu, i svi su dobrodošli - poručila je.

Vaša reakcija na temu