JOKEROVA PETNAESTICA Započnite ljeto s popustima!

JOKEROVA PETNAESTICA Započnite ljeto s popustima!

Dugo toplo ljeto je pred nama, iz ozbiljnih i poslovnih odjevnih kombinacija valja uskočiti u one ležerne i neobavezne...

Lipanjski shopping na Jokerovoj Petnaestici uvijek je posebno zadovoljstvo: zatvaramo poglavlje školskih i drugih obaveza, zatvaramo jednu zahtjevnu sezonu i otvaramo onu mnogima najdražu. Dugo toplo ljeto je pred nama, iz ozbiljnih i poslovnih odjevnih kombinacija valja uskočiti u one ležerne i neobavezne, iz cipela u natikače i japanke, iz dugih hlača u kratke… 

Zato već na početku sezone možete ozbiljno uštedjeti na velikom ljetnom shoppingu: ovoga utorka, 15.6. svratite na Jokerovu Petnaesticu i popunite svoju kolekciju ljetnih haljina, laganih topića, kupaćih kostima, slamnatih torbi… Povedite i ostatak obitelji, jer svima će dobro doći  barem nekoliko majica, pokoja lagana lanena košulja, bermude…  ili su (kao sva djeca) prerasli apsolutno sve za što ste prošle jeseni bili sigurni da će im biti taman. 

 A kad već radimo popis 'must have' opreme za ljeto: vrtni namještaj, dekoracije za terase, ručnici za plažu, kreme za sunčanje i druga kozmetika kojom ćete kožu i kosu zaštititi od UV zraka, maske za ronjenje, 'napuhanci', lopte za picigin… sve to čeka vas u trgovinama u Jokeru, uz najbolje cijene ove sezone. 

Svoje je akcijske cijene na Petnaestici u rasponu od 20 do čak 50% popusta istaklo gotovo 70 trgovina. Stoga: napravite vlastiti popis za jedno normalno ljeto i vidimo se u Jokeru! Sve popuste pronađite na linku.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(100711, "");
Pregledaj komentare