IST&PIT Split dobio novi restoran: 'Nudimo materinu spizu!'

IST&PIT Split dobio novi restoran: 'Nudimo materinu spizu!'

Osnovna ideja bila je pripremati hranu koja je totalno drugačija od ponude iz tzv. 'high class' restorana - rekao je Robert Radovančić

U vrijeme restrikcija i opasnosti od koronavirusa mnogi ugostitelji razmišljaju o zatvaranju svojih ugostiteljskih objekata. Međutim, nasuprot ulaza u KBC Firule u Splitu, otvoren je Ist&Pit self service food bar koji nudi kvalitetnu domaću hranu po tradicionalnoj recepturi i po povoljnim cijenama.

- Nudimo materinu spizu, koja vas podsjeća na bakina ili materina jela, te jela koja se i danas spremaju u većini dalmatinskih kućanstava. Osnovna ideja bila je pripremati hranu koja je totalno drugačija od ponude iz tzv. 'high class' restorana - riječi su splitskog ugostitelja Roberta Radovančića, vlasnika novootvorenog self service food bara Ist&Pit u Splitu.

- Koronavirus? Ma i da zatvore cili svit, u nas uvik ima ist i pit - odgovor je vlasnika restorana na pitanje kako to da se odlučio otvoriti restoran u vrijeme strožih epidemioloških mjera.

Isto tako navodi kako je ideju za ime svog restorana dobio iz poznate navijačke krilatice 'Ist, pit, Hajduk Split'. 

Robert Radovančić cijeli svoj život radi u ugostiteljstvu. Između ostalog, bio je voditelj nekih poznatijih splitskih restorana visoke kvalitete. Odlučio se okušati u nečem drugačijem, pokrenuvši vlastiti biznis koji bi nudio hranu prihvatljivu većem broju ljudi.

Danas u svom restoranu nudi domaću hranu poput pašticade, sarmi, punjenih paprika, divljači, polpeta, tripica itd. Posebnu ponudu pripremio je za organizirane grupe, firme, a moguće je i organiziranje raznih svečanosti.

Zbog svih trenutnih mjera vezanih uz COVID-19, hrana iz restorana Ist&Pit, smještenog na adresi Spinčićeva 2, može se naručiti putem mobitela na vlastitu adresu (098 365591 i 021 632 010), putem aplikacija za dostavu hrane (Wolt, Pauza ili Dobar tek), a može se i preuzeti osobno ispred samog objekta nakon telefonske narudžbe. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(81936, "");
Pregledaj komentare