Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Inspektor Josip ukrao je srce Danijeli, a ostalim ženama oduzeo dah mišićavim rukama

Inspektor Josip ukrao je srce Danijeli, a ostalim ženama oduzeo dah mišićavim rukama

Izašla nova fotografija

Već neko vrijeme naša pjevačica Danijela Martinović (51) ljubi krim inspektora Josipa Plavića (49). Njihova veza traje od prošle godine, nakon što je Danijelina odvjetnica prijavila slučaj krađe identiteta. 

Za Josipa se brzo saznalo, a brojni su bili oduševljeni njegovom i Danijelinom romansom, ali i njegovim izgledom, pišu 24 sata.


Naime, Josipa su brojni pohvalili zbog njegovih isklesanih mišića, a pogotovo onih na rukama koje je pokazao i na posljednjoj njihovoj zajedničkoj fotografiji dok su slavili izdavanja Danijeline knjige 'Tuširanje duše', koja je osvanula na Instagramu.

Danijela je Josipa upoznala nakon što je prekinula vezu od 24 godine s Petrom Grašom. Za 24 sata jednom je prilikom progovorila o novoj ljubavi.

- Josip i ja smo više od lijepog para. No po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno sretna. Josip je moja luka - rekla nam je.

Vaša reakcija na temu