Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GRADSKA KNJIŽNICA SOLIN Promocija knjige 'Zlatarova kletva' Magdalene Mrčele
Kultura Piše: Dalmatinski portal

GRADSKA KNJIŽNICA SOLIN Promocija knjige 'Zlatarova kletva' Magdalene Mrčele

U ponedjeljak, 28. listopada

Gradska knjižnica Solin poziva na predstavljanje knjige 'Zlatarova kletva' Magdalene Mrčele koje će se održati u ponedjeljak, 28. listopada u 19 sati u Teatrinu GK Solin.  

Knjigu će uz autoricu predstaviti profesorice hrvatskog jezika i književnosti Marija Ljubenkov i Ema Bodrožić-Selak, večer će moderirati Vesna Žižić, a za glazbeni je ugođaj zadužen Ivan Bošnjak.

O knjizi:

Zagreb, 22. ožujka 2020., 6:24, potres 5,5 ML po Richteru. Na 140. godišnjicu stravičnoga zagrebačkog potresa glavni je grad iz temelja uzdrmao njegov okrutni blizanac. A jedan se student – Lovro, dok je spašavao psa, slučajno našao u kući koja je skrivala blago. Blago koje je istovremeno i kletva. 

Neotkriveni Šenoin rukopis mladomu je Lovri donio borbu s vlastitim demonima, otkrivanje opake ambicije, jednu predivnu Doru i jednu opasnu Lauru. A sve je vrijeme nad njima, kao stoljeće i pol uspavan duh Šenoine kuće, lebdio taj rukopis za koji će se mnogi upitati – je li uopće trebao biti otkriven.

Vaša reakcija na temu