Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hermann Traub / Pixabay GRADSKA KNJIŽNICA SOLIN Predstavljanje slikovnice 'Kako letjeti bez krila - Priča o pčelici Mili i krijesnici Kati'
Kultura Piše: Dalmatinski portal

GRADSKA KNJIŽNICA SOLIN Predstavljanje slikovnice 'Kako letjeti bez krila - Priča o pčelici Mili i krijesnici Kati'

U petak, 25. listopada

Gradska knjižnica Solin poziva na predstavljanje slikovnice „Kako letjeti bez krila - Priča o pčelici Mili i krijesnici Kati“ autorice Stipane Šabić, a koju je ilustrirala Maja Škiljaica

Predstavljanje će se održati u petak, 25. listopada u Teatrinu GK Solin s početkom u 19 sati. Slikovnicu će uz autoricu predstaviti i profesorica Ema Bodrožić-Selak, a večer će moderirati Sandra Burić Matas. U glazbenom programu sudjeluju Solinski bubamarci.

O slikovnici:

U svima nama krije se mnoštvo talenata koji poput mirisnih cvjetova čekaju da ih uberemo i pokažemo sebi i svijetu oko nas. Do njih je ponekad teško doći jer smo obuzeti tugom, ljutnjom, strahom i nezadovoljstvom, baš kao i naša pčelica Mila koja je ostala bez svojih krila.

No, zato se uvijek nađe netko, poput krijesnice Kate, tko nam može osvijetliti put do srca. Netko tko će nam otkriti nove mogućnosti i ohrabriti nas da se odvažimo živjeti ispunjeno i sretno.

Vaša reakcija na temu