Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTO/VIDEO: Veličanstven doček slavodobitnika priredila obitelj i prijatelji

FOTO/VIDEO: Veličanstven doček slavodobitnika priredila obitelj i prijatelji

Frano Ivković stigao je kući, a dočekalo ga je mnoštvo okupljenih uz baklje

Alkar Frano Ivković je slavodobitnik 307. Alke. Ivković je bio slavodobitnik i jubilarne Alke 2015. godine, a hrvatsku trobojnicu ponio je i 2019. godine. 


'Svaka Alka je na svoj način bila uzbudljiva. Srce je htjelo iz grudi iskočiti. Pogotovo tri puta pripetavanje, to se odavno nije dogodilo. Danas je bio moj dan, imao sam sreće, moram zahvaliti Majci Božjoj. Moram se zahvaliti i Luni na kojoj sam trčao, bez nje ništa. Sve osvojene Alke su mi na svoj način drage, svaka je na svoj način ostavila trag na srcu', izjavio je.

Obitelj i prijatelji dočekali su ga kod kuće i priredili su mu veličanstven doček, zapalile su se i baklje, donosimo dio atmosfere.

Vaša reakcija na temu