Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Završene cjelogodišnje radionice tehničkih aktivnosti

FOTOGALERIJA Završene cjelogodišnje radionice tehničkih aktivnosti

U planu su i ljetne radionice

U Zajednici tehničke kulture grada Splita danas je službeno označen završetak održavanja cjelogodišnjih radionica tehničkih aktivnosti. 

Svi sudionici su se okupili u prostorijama Zajednice, gdje su Tomislav Nikolić, tajnik Zajednice i stručna suradnica ZTK grada Splita, Ella Rinčić, pozdravili sve prisutne prigodnim riječima uoči završetka radionica te učenicima i našim vrijednim vanjskim suradnicama, uručili diplome i zahvalnice!

'Ovim putem još jednom svima želimo ugodno ljeto, puno odmora i dobre zabave, a za informacije o početku održavanja ljetnih radionica, pratite naše objave na web i Facebook stranici!', poručuju iz ZTK grada Splita.

Vaša reakcija na temu