Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Vinko Ćemeraš - zvijezda pod gračkim zvjezdanim nebom

FOTOGALERIJA Vinko Ćemeraš - zvijezda pod gračkim zvjezdanim nebom

Oduševio publiku

Večeras je koncertom Vinka Ćemeraša u klavirskoj pratnji Petre Šošić u prepunom Arboretumu Gradac svečano otvorena koncertna sezona u općini Gradac.

Ovogodišnje otvorenje ljetne glazbene sezone održano je u organizaciji Turističke zajednice općine Gradac i Zavičajne zbirke Gradac. Riječ je o događaju koji tradicionalno privlači velik broj domaćeg stanovništva, kao i turista koji borave u općini Gradac te predstavlja uvod u uistinu bogat program aktivnosti koje i ove godine nudi Turistička zajednica općine Gradac. 

Posjetitelji su za koncert Vinka Ćemeraša u pratnji Petre Šošič imali samo riječi hvale, ističući pritom skromnost i jednostavnost mlade zvijezde hrvatske estrade. 'Bilo da je na pozornici najvećeg hrvatskog pjevačkog natjecanja 'Dora', najpopularnijeg svjetskog glazbenog showa 'The Voice' ili zelenoj pozornici Arboretuma Gradac, Vinko Ćemeraš sja jednakim sjajem. Večeras je ovaj mladić s prepoznatljivom kapom i upečatljivim vokalom darovao gračkoj publici srce na dlanu. Ona mu je vratila istom mjerom. U toploj ljetnoj večeri, uz klavirsku pratnju Petre Šošić, Vinko nas je poveo na nezaboravno glazbeno putovanje te opravdao sve epitete koji se uz njega vežu. Ovom mladom čovjeku i glazbenoj zvijezdi u usponu koja je večeras sjala pod gračkim zvijezdama, želimo još puno, puno godina sjaja', osvrnuli su se na večerašnji koncert iz Zavičajne zbirke Gradac.

Nakon obećavajućeg početka ljetnog programa Turističke zajednice općine Gradac, s nestrpljenjem iščekujemo njegov nastavak!

Vaša reakcija na temu