Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Sara & Jappa za pola stoljeća Sveučilišta u Splitu
Pedeset godina Sveučilišta u Splitu Piše: Dalmatinski portal

FOTOGALERIJA Sara & Jappa za pola stoljeća Sveučilišta u Splitu

Pogledajte tko je sve stigao na jazz koncert

Splitski jazz duo Sara & Japa priredio je koncertnu poslasticu u Sveučilišnoj galeriji za Splićane i druge goste Sveučilišta u Splitu. 

Sara & Jappa otac su i kći koji su zadobili srca ljubitelja američkih jazz klasika 20. stoljeća intimnim, sofisticiranim vokalnim i gitar­skim interpretacijama pjesama proslavljenih u broadwayskim i hollywoodskim mjuziklima, koje su izvodili izvođači kao što su Peggy Lee, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Etta James, Frank Sinatra i druga legendarna imena tog žanra. Takve su izvedbe redali i ovom prigodom.

Dašak ozračja zabilježili su objektivom naš fotoreporteri Veljko Martinović i Jadran Babić; donosimo ih u priloženim galerijama. Pogledajte i tko je sve stigao na koncert…

Fotogalerija: Jappa & Sara | foto: Jadran Babić

Posrijedi je, napomenimo, jedno u nizu događanja u okviru proslave 50. obljetnice Sveučilišta u Splitu. U narednim danima održat će se svečana sjednica Senata, dodjele priznanja i nagrada, počasnih doktorata kao i pregršt drugih aktivnosti.

Vaša reakcija na temu