Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Otvoreno Božićno selo u Gornjem Docu

FOTOGALERIJA Otvoreno Božićno selo u Gornjem Docu

Gori nešto manje od 4 milijuna svjećica

Zamjenik župana, Stipe Čogelja, svečano je otvorio Božićno selo. Nešto manje od 4 milijuna svjećica svijetlit će ove godine u Gornjem Docu u zaseoku Nart. Lampice su svečano upalili štićenici Centra Juraj Bonači iz Splita. 

Prijašnjih godina ovo selo na Mosoru, koje inače broji desetak stanovnika, u nešto više od mjesec dana trajanja manifestacije posjetilo je preko 30 tisuća ljudi.

Posjetitelje čeka čista čarolija na 40 tisuća četvornih metara, a za kartu će odrasli izdvojiti 40 kuna, djeca dobi do 7 godina u pratnji odraslih mogu besplatno razgledati Selo, kao i osobe s invaliditetom, trudnice, štićenici, djeca i odrasli s posebnim potrebama. 

Kažimo još i kako Božićno selo radi svakodnevno od 16 do 22 sata, osim Badnjaka i Silvestrova kada su zatvoreni.

Vaša reakcija na temu