Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: AB foto FOTOGALERIJA Maturalna večer Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna večer Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju

Program je trajao do sitnih jutarnjih sati


U petak, 27. siječnja, u hotelu Alkar održana je maturalna večer Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju. Zabavi je prisustvovalo 176 maturanata iz sedam razrednih odjela s pratnjama te nastavnicima. 

Maturalna večer započela je pozdravom ravnateljice Marice Barać maturantima.

'Prije svega, hvala vam što ste izabrali našu školu za mjesto svojega obrazovanja. Hvala vašim roditeljima na razumijevanju i podršci kao i cijenjenim kolegicama i kolegama koji su vas pratili na vašem putu obrazovanja, ali i odrastanja. Vama sada predstoji koračanje nekim novim stazama. Pred vama se otvaraju nova vrata u vašim životima koja vas vode prema željenom nastavku obrazovanja. Neka vam budućnost bude ispunjena optimizmom, samopouzdanjem i jasnim ciljevima te neka vas na vašem putu prati zagovor naše majke Čudotvorne Gospe Sinjske', poručila je ravnateljica. 

Zabava je otvorena prvim plesom maturantica Lorene Vučić, Fani Vulete, Božice Mandarić, Katarine Bandić i Magdalene Perković Paloš s profesorima. Program maturalne večeri bio je popraćen raznim sadržajima, a trajao je do sitnih jutarnjih sati.

Vaša reakcija na temu