Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: 20 GODINA BRENDA 'ARILEO' U prvim redovima poznata lica, među njima i Hana Huljić

FOTOGALERIJA: 20 GODINA BRENDA 'ARILEO' U prvim redovima poznata lica, među njima i Hana Huljić

Dioklecijanovi podrumi okupili su brojne ljubitelje mode

Bračni par Marija i Jurica Pirić prije 20 godina svoju ljubav prema modi usmjerili su u vlastiti brend Arileo. Naporno su gradili svoju priču, osluškujući publiku, istovremeno ne podilazeći kratkotrajnim i prolaznim trendovima, što je rezultiralo snažnom pozicijom na domaćem modnom tržištu. Modni dvojac večeras je proslavio 20.rođendan brenda revijom u Splitu. 

Ovo je ujedno njihova prva samostalna revija na kojoj su pokazali 20 kreacija. Slavljenička kolekcija inspirirana je skulpturom, nekom modernom Priskom, a modeli su dosta nabrani, slojeviti i kreacije podsjećaju na antičke skulpture pretočene u moderno doba. Boje su puderaste, specifične za nas i prate nas kroz cijelu godine, otkrivala nam Marija.

U kolekciji su se našli kombinezoni, haljine i blejzeri, kao i novi it komad - remen s torbicom. Arileo je ostao senzualan, romantičan, ženstven, koristili su prirodne materijale od viskoze, žoržeta, a izrađivali su i neke materijale sami te tako dobili neku novu teksturu - ponosno će Jurica.

- Zahvalili bi se Udruženju obrtnika Split, kao organizatoru, koji su prepoznali našu priču i reviju uvrstili u program Praznika cvijeća. Raditi reviju u našem gradu je dodatan izazov i odgovornost. Oko svake kolekcije se jednako trudimo, ali za ovu smo upregnuli sve svoje kreativne moći - iskreno će ovaj modni i bračni par.

Ovaj dvojac zajedno je potpisao i vjenčanicu Hane Huljić, koja je jedna od najviše komentiranih svadbenih kreacija među domaćim celebovima. Stoga Hana nije propustila gledati nove kreacije bračnog para iz prvih redova, baš kao i mnoga druga poznata lica - Neda Makjanić Kunić, Ana Gruica, Alijana Vukšić, Vesna Dragojević, Silvia Dvornik, Nataša Bebić, Marijana Puljak, Vjekoslava Huljić, Horvat Čagalj.

Zavirite u fotogaleriju toga je fotografirao naš Veljko Martinović.

Vaša reakcija na temu