Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonio Zubčić FOTO/VIDEO Fešte nije nedostajalo na novom kvizu 'Dalmatinske pisme'

FOTO/VIDEO Fešte nije nedostajalo na novom kvizu 'Dalmatinske pisme'

Ovaj put gost je bio Zoran Jelenković

Ekipa koja stoji iza popularne Instagram stranice @dalmatinskapisma sinoć je priredila kviz u Zadru, čije je sudionike počastila i iznenađenjem. 

'Prije službenog videa, evo jedan neslužbeni. Nakon što je na prošli kviz u Zadru gostovao nas Ico, priča tu nije stala, našim kvizašima u goste došao je jedan jedini, neponovljivi, Zoran Jelenković!

Nemamo riči kojima bi opisali sve ovo što stvaramo skupa. Vidit ovoliko mladih ljudi na nekom ovakvom eventu je neprocjenjivo, a još kad vidimo da većina vas stvarno živi za ovo, svaka riječ dalje je suvišna. Ovakvih stvari fali ne samo u Dalmaciji nego i šire! Svi se prilagođavaju trendovima, a zašto ovo ne bi bio jedan od njih? Da se u svakom gradu nudi ovakav izlazak, na naše domaće stvari, nebitno bilo to dalmatinsko ili ne, naša glazba ne bi bljedila, garantirano!

Mladi smo, kako mi tako i vi, i samo skupa možemo napravit velike stvari! Korak po korak vraćamo onaj pravi sjaj Dalmaciji i na to mora bit ponosan svatko od vas! Možda smo mi kotačići koji smo ovo pokrenuli ali vi ste motor koji nas pokreće!

Hvala još jednom svima koji su bili! Hvala Zoranu Jelenkoviću što nas 'u ovom zimskom danu nije ostavio same'! Hvala @ja_sam_z & @kovaslika na video materijalima i slikama koje ćemo uskoro objavit! Veliko hvala i @naszadarr, kolega radiš velike stvari! I naravno hvala @famous_beach_bar!

To je bilo to od Zadra za ovaj mjesec, vidimo se za 7 dana u Splitu!', napisali su ispod videa.

Vaša reakcija na temu