Foto: Vjeko Bilota FOCUS RESTORAN I BAR Mjesto gastronomskog užitka u mediteranskom duhu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOCUS RESTORAN I BAR Mjesto gastronomskog užitka u mediteranskom duhu

Uz nastup Marka Pecotića Pece službeno je otvoren novouređeni prostor kaštelanskog ugostiteljskog objekta

Gastronomska scena Kaštela u posljednje vrijeme doživljava pravi procvat. Na tom tragu pišemo o restoranu Focus kao jednom od onih koji zasigurno služi kao izvrstan primjer elegantno uređenog restorana u duhu Mediterana, sukladno vodećim svjetskim trendovima. 

Sinoć je u Kaštelima službeno otvoren novouređeni prostor restorana Focus. Brojni posjetitelji uživali su u ukusnim mediteranskim delicijama i ugodnom ambijentu uz živu glazbu i izvrsnog Marka Pecotića Pecu. Prva je to u nizu glazbenih večeri uz brojna poznata imena koja nas očekuju tijekom ljeta, ali i čitave godine. 

Restoran je pozicioniran uz morsku obalu šetnice u Kaštel Starom s predivnim pogledom na more. Prostranim interijerom dominiraju tradicionalni materijali poput kamena u kombinaciji s modernim elementima, a maslinova stabla prostoru daju novu dimenziju te posjetiteljima pružaju intimni mediteranski ugođaj.

Pomno osmišljen jelovnik inspiriran mediteranskom kuhinjom zasigurno će zaintrigirati i najzahtjevnije posjetitelje, a iznimno široka vinska lista uključuje brojna lokalna i internacionalna vina. 

Za sve one koji ipak preferiraju uživati na otvorenom, restoran ima i intimnu, otvorenu terasu koja će, ne sumnjamo, biti omiljeni odabir mnogima tijekom ljetnih dana. 

Može se zaključiti da Focus nudi cjelokupno gastronomsko iskustvo na zavidnom nivou i po pristupačnim cijenama. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(102689, "");
Pregledaj komentare
29