Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ELLA DVORNIK: Treće dijete od mene nećete dobiti, ja sam na svim kontracepcijama svijeta!

ELLA DVORNIK: Treće dijete od mene nećete dobiti, ja sam na svim kontracepcijama svijeta!

'Obožavam što na svakoj fotki deset posto vas traži moj trudnički trbuh'

Influencerica Ella Dvornik (30) na društvenim mrežama je ispričala kako mnogi njezini pratitelji na svakoj fotografiji traže trudnički trbuh. Odlučno je objasnila kako joj rađanje trećeg djeteta ne dolazi u obzir.

- Obožavam što na svakoj fotki deset posto vas traži moj trudnički trbuh. Jesam li vam rekla da sam na svim kontracepcijama ovoga svijeta? - napisala je na svom Instagram storyju uz kolaž fotografija na kojima drži čašu s vinom.


- Koliko god vi mantrali treće dijete od mene dobiti nećete, jedino ako posvojim.Tako da prestanite tražiti fetuse po mojim profilima. Sada je moje vrijeme! - zaključila je.

- On je to odlučio jer je ilegalno u Hrvatskoj ženi ispod 35 godina podvezati jajnike, a ja ne smijem koristiti hormonalne pilule - napisala je te dodala da je Charlesu to pet minuta, a njoj agonija s nuspojavama, donose 24 sata.

Vaša reakcija na temu