Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Doris sprema dva  koncerta: Nisam perfekcionist nego terorist!

Doris sprema dva koncerta: Nisam perfekcionist nego terorist!

'Kod mene uvijek može i treba biti bolje'

Doris Dragović potvrdila je da će premijerno nastupiti na Vinkovačkim jesenima koje će se u srcu Slavonije održati od 8. do 17. rujna, javlja Jutarnji list. Osim legendarne Splićanke na ovoj fešti koja slavi bogatstvo raznolikosti slavonske folklorne tradicije, običaja i kulture svoje koncerte održat će i Matija Cvek, Domenica, Joško Čagalj Jole, Šima Jovanovac...

Uz nastup u Vinkovcima Doris, pred kojom je ljeto prepuno koncerata, nedavno je najavila i povratak u Arenu Zagreb. Nakon pune četiri godine, koliko je prošlo od zadnjeg njenog koncerta na kojem je u prepunoj Areni 20.000 ljudi s njom od početka do kraja pjevalo u glas, nastupit će tu 25. studenog. Premda je do tada još punih pola godine, ovih dana otpočela je vokalne pripreme za ovaj nastup.

- Ja nisam perfekcionist nego terorist jer kod mene svaka nota mora biti izbrušena do perfekcije. Kod mene uvijek može i treba biti bolje. I onda, unatoč svom ovom vremenu provedenom na sceni, unatoč svim pripremama, srce uvijek na trenutak zastane prije nego li izađem pred publiku - kazala je Doris, javlja Jutarnji.

Vaša reakcija na temu