Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Instagram ČESTITAMO Ani Đerek: Najbolja hrvatska gimnastičarka diplomirala u Splitu

ČESTITAMO Ani Đerek: Najbolja hrvatska gimnastičarka diplomirala u Splitu

'Na pripreme i putovanja nosile su knjige, laptop, nakon treninga i natjecanja spremale ispite, četvorke ispravljale u petice. Baš sam ponosna na svoje cure', poručila je Deni Borozan, predsjednica GK Marjan

Najbolja hrvatska gimnastičarka, Splićanka Ana Đerek, diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Splitu. Osim brojnih sportskih uspjeha dvostruka Olimpijka splitskog GK Marjana može se pohvaliti i akademskom titulom magistre primarnoga obrazovanja, odnosno Ana je postala učiteljica. 


- Još jedan dokaz da obrazovanje i sport idu zajedno. Nakon naše izvrsne dvostruke Olimpijke Tine Erceg koja je magistrica kineziologije i naša Ana Đerek, također dvostruka Olimpijka, danas je na Filozofskom fakultetu u Splitu stekla titulu mag.prim.educ. Na pripreme i putovanja nosile su knjige, laptop, nakon treninga i natjecanja spremale ispite, četvorke ispravljale u petice. Baš sam ponosna na svoje cure. Čestitke Ana Đerek na novoj tituli, na novom uspjehu. Želim ti reći da je ovo tek početak i neka ti je sretno na novim životnim putima - poručila je u objavi ponosna Deni Borozan, predsjednica GK Marjan.

Vaša reakcija na temu