Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Renato Branđolica i Boris Ščitar Baby Lasagna nakon polufinala: 'Ovo će biti borba'

Baby Lasagna nakon polufinala: 'Ovo će biti borba'

'Pobjeda mi je sad još manje stvarna'

Nakon što je izborio finale Dore, Baby Lasagna pronašao je vremena za kratki razgovor s Indexom.

'Trebat će mi barem još jedno sat vremena kad dođem u hotel da se osvrnem na ono što se dogodilo. Uzbuđen sam, ali me svi vuku nešto za rukav pa još ne mogu procesuirati', rekao je. 

Priznao je da još nije vidio reakcije gledatelja, ali da su mu prijatelji javili da je 'sve ok'.

'Nisam još vidio svoj nastup pa ne znam što se dogodilo, što sam mogao napraviti bolje', kaže. Dodaje i da mu je pobjeda sad još 'manje stvarna'. 'Vidio sam druge pa sam pomislio - ooo, ovo će biti borba', kaže.

'Jedva čekam ovo skinuti sa sebe'

To što je favorit mu, kaže, ne predstavlja pritisak. 'Imam gomilu koncerata iza sebe, osjećam se jednako sad kao i pred klubom od sto ljudi. Isto mi je. Uzbuđen sam, ali ne osjećam da se moram dokazati. Samo da moram izvesti najbolje što mogu', objašnjava.

Kostim mu je stvarao probleme prilikom sjedenja, našalio se. 'Ovo je kao ono od ključeva, jedva čekam da završimo da idem ovo skinuti', zaključio je.

Vaša reakcija na temu