Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Ana Gruica Uglešić pokazala poklon koji nikada neće zaboraviti

Ana Gruica Uglešić pokazala poklon koji nikada neće zaboraviti

'Najljepše ikada'

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić na društvenim mrežama itekako je aktivna, a najčešće s pratiteljima dijeli fotografije iz teretane na kojima ponosno pokazuje rezultate napornog treninga i pravilne prehrane. 

Glumica je prije pet godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a njezinom dobrom izgledu svakako pridonosi i skladan bračni život s uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem, piše RTL.

No, s vremena na vrijeme, glumica svoje pratitelje 'počasti' i detaljima iz privatnog života. To je napravila i ovaj put, a s virtualnim svijetom podijelila je fotografiju, kako kaže, najljepšeg poklona. 

Riječ je o crtežu koji joj je poklonio šestogodišnji sin Ivan Marat kojeg je dobila iz braka s piscem Hrvojem Šalkovićem

'Dobila sam najljepše ljubavno pismo u životu', napisala je oduševljena Ana u opisu fotografije na kojoj ponosno pokazuje simpatični poklon.

Brojni pratitelji komentirali su kako treba biti ponosna na svog sina, a oglasila se i voditeljica Marijana Batinić koja je kratko prokomentirala: 'Uh, raspadneš se'. 

Vaša reakcija na temu