Foto: Screenshot Aleksandar Stanković ispričao kako mu se upucavao Neven Ciganović

Aleksandar Stanković ispričao kako mu se upucavao Neven Ciganović

'Bilo mi je neugodno'

Aleksandar Stanković bio je gost Podcast Inkubatora, a u emisiji je govorio o svom radu, ali i privatnom životu. Stanković je glumio u nekoliko epizoda serije 'Bitange i princeze', a svoja iskustva prepričao je na kauču Podcast Inkubatora.  

– Dobra su mi iskustva s redateljem Kulenovićem. Pokušavao sam, ali se vidjelo da sam ja strano tijelo – rekao je Stanković.  

Ciganović mi se upucavao u svlačionici, malo mi je bilo i neugodno. On je dosta izravan. Ne znam je li se za*ebavao ili ne, ali ostao sam paf. Drag čovjek, ne poznajem ga toliko dobro – kazao je Stanković. 

– Ima neke neposrednosti i simpatičnosti.  Između ostalih anegdota, Stanković je priznao i kako je jedan od legendarnih intervjua s Letom 3 koji je bio prekinut nekoliko minuta prije kraja – bio kompletno insceniran, a priznao je i svoja politička uvjerenja – da je ljevičar.  

Stanković je ponovno govorio o tome kako mu je zasmetalo što na HRT-u nisu bili zainteresirani za novu sezonu njegova putopisa 'Vjetar u kosi'. 

– Da su mi bar rekli da mi putopis ne valja, shvatio bih. A ne, rekli su mi kako nema novca, a znam da ima – ponovio je Stanković voditelju Marku Petraku ono što je prije nekoliko dana javno napisao na Facebooku, prenosi Večernji list


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(97711, "");
Pregledaj komentare