Foto: Unsplash ZADARSKA BOLNICA NA KOLJENIMA: Zaražena jedna liječnica, a 10 anesteziologa i tri medicinske sestre u samoizolaciji

ZADARSKA BOLNICA NA KOLJENIMA: Zaražena jedna liječnica, a 10 anesteziologa i tri medicinske sestre u samoizolaciji

Ukinut hladni pogon, obrađivat će se samo hitni i maligni bolesnici, traži se pomoć ministra Beroša

U Zadru je danas 14 novooboljelih. Među njima je i jedna djelatnica bolnice zbog čeka je dobar dio radnog ljudstva iz Opće bolnice Zadar završio u samoizolaciji. Puca li zadarski zdravstveni sustav, odgovorio je danas ispred Poliklinike ravnatelj Željko Čulina, prenosi Antena Zadar.

– Što se tiče bolnice Zadar od jučer imamo jednu pozitivnu djelatnicu. Odmah smo poduzeli sve mjere i napravili izvid. 13 djelatnika bolnice je stavljeno u samoizolaciju. 10 liječnika specijalista anestezije i tri medicinske sestre. 

O događaju smo odmah izvijestili i ministra zdravstva Vilija Beroša. Dao nam je punu podršku i ponudio svu potrebnu pomoć kako bismo mogli zbrinjavati pacijente. 

S današnjim danom ukinuli smo hladni pogon, tako da će se odrađivati samo hitni i maligni pacijenti koje treba kirurški zbrinuti. Ministar Beroš poslao nam je četiri specijalista anestezije, tako da nema straha. Svi pacijenti koji dođu u zadarsku bolnicu bit će obrađeni, kazao je Čulina.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69857, "");
Pregledaj komentare