Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay SPLIT I OKOLICA Evo tko je izabran za najbolje doktore

SPLIT I OKOLICA Evo tko je izabran za najbolje doktore

Pacijenti su birali na temelju iskustva

Desetu godinu zaredom je portal najdoktor.com objavio popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Hrvatskoj. Lista je sastavljena na temelju iskustava pacijenata, a među tisućama liječnika upravo su oni bili presudni za odabir najboljih.

Kriteriji za uzimanje komentara u obzir bili su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i njihova kvaliteta. Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Već godinama nema promjena u izboru liječnika u Splitu. I ovaj put omiljeni doktori su na listi.

Najbolji liječnici obiteljske medicine su: Darija Tudorić-Gemo, Luca Duplančić, Žarko Žitko, Meri Brajković, Mirjana Bezdrov, Ariana Medini, Zoran Čekić, Silvana Milovac, Jadranka Bandalo-Žebčević

U Solinu je najbolja Vanja Vukušić-Toth

Fanilda Brekalo, Luka Stričević, Tamara Bošnjak, Snježana Kapor-Jeričević i Dubravko Matić su i ovu godinu izabrani za najbolje pedijatre.

Omiljeni ginekolozi su Indira Kosović, Boris Bačić, Zdravko Odak, Zdeslav Benzon, Vedran Hrboka, Teo Budimir, Tatjana Postrak-Jukić, Robert Vulić, Nives Luetić, Baldo Obad, Ante Radić,  Ante Pecotić,  Ante Mršić i Marko Mimica, inače predstojnik Klinike za ženske bolesti i porode splitskog KBC-a. Istaknimo i da je najbolji sinjski ginekolog Ivica Dadić, solinska Lidija Pejković te omiški Nero Marinović.

Radoslav Stipić, pročelnik Zavoda za abdominalnu kirurgiju KBC-a Split i Ognjen Barčot su najdraži abdominalni kirurzi, Mislav Radić i Dušanka Kaliterna-Martinović reumatolozi.

Miro Jukić, Davor Todorić, Klaudio Pjer Milunović i zamjenik ravnatelja splitske bolnice, Zenon Pogorelić, su najbolji dječji kirurzi.

Ivan Žaja i Kristian Podrug su najbolji gastroenterolozi, Robert Matutinović internist, Matija Milić kardiokirurg, a Silvana Skoko Vidović i Ante Anić kardiolozi.

Ivana Hlevnjak je najbolja dermatologinja, a Javorka Leko-Grbić mikrobiologinja. 

Splićanima su najbolji maksilofacijalni kirurzi Ante Mihovilović i Saša Ercegović, plastični kirurg Bojan Štambuk. Darijo Sučević i Mario Mihalj su ocijenjeni najboljim neurolozima dok su Vlatko Ledenko, pročelnik Zavoda za neurokirurgiju te Zvonimir Tomić izabrani za top neurokirurge.

Darko Batistić i Dobrila Karlica su najbolji oftalmolozi, otorinolaringolozi su Zaviša Čolović, Mirko Kontić, Ante Sučić, Zlatko Kljajić, Robert Tafra, te Ivan-Anđelko Lisec, Bojan Štambuk.

Ante Strikić je vrhunski onkolog, Damir Mrass i Anđelko Beg psihijatri.

Mislav Radić i Dušanka Kaliterna-Martinović su izvrsni reumatolozi,  torakalni kirurg Dragan Krnić, a urolog Jakša Batistić. 

Splićani su na portalu najdoktor.com izabrali i najbolje liječnike stomatologije. Ante Vuković, Dario Bojčić, Nikolina Marin, Dea Jurić-Perković, Simona Šimat i Ante Kovačić su im izvrsni zubari, parodontolog Dario Bojčić te oralni kirurg Daniel Jerković.

Vaša reakcija na temu