Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Georgina Rodriguez) Cristiano Ronaldo imao ljubavnu aferu i raspada mu se brak?

Cristiano Ronaldo imao ljubavnu aferu i raspada mu se brak?

Razotkrila ga je influencerica

Venezuelanska influencerica Georgi Layi tvrdi kako je spavala s Cristianom Ronaldom, podignulo je to mnogo prašine u javnosti, a neki tvrde da je u opasnosti brak između slavnog portugalskog nogometaša i njegove bolje polovice Georgine Rodriguez. Idilični život bračnog para mogao bi biti ozbiljno narušen zbog zgodne Venezuelanke koja tvrdi da je spavala s Cristianom u hotelu tijekom priprema reprezentacije, prenosi Večernjak

- Mislila sam da ćemo samo pričati kad sam pročitala tu poruku, očekivala sam da ćemo se bolje upoznati i možda se još slikati. Nisam mislila da će, u toj situaciji, doći do seksa, ali se to dogodilo - kazala je Georgi Layi.

Prema njezinim riječima, upoznali su se u hodniku hotela, a Ronaldo je pozirao s influencericom za fotografiju. Ona tvrdi da joj je Portugalac onda poslao poruku i pozvao u hotelsku sobu.

- Dala sam pristanak, iako sam se osjećala manipulirano zbog slave i moći Cristiana Ronalda - rekla je influencerica, a Ronaldova glasnogovornica tvrdi da je riječ o običnoj kleveti. 

Ronaldo trenutno ima petero djece i živi s obitelji u Saudijskoj Arabiji, a navodno je spavao s Georgi 25. ožujka prošle godine. 

Vaša reakcija na temu