Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZELIĆ RELATA: Crna Dalija očito je izmijenila temeljne postavke zajedničke platforme

ZELIĆ RELATA: Crna Dalija očito je izmijenila temeljne postavke zajedničke platforme

'Više ne vidi problem u pogodovanju, namještanju natječaja i dodjeli poslova bez javne nabave'

Supredsjednici i saborskoj zastupnici Daliji Orešković, nakon njezinih istupa protiv predsjednika splitskog HDZ-a Vice Mihanovića, putem Facebooka obratila se i HDZ-ova gradska vijećnica Ivana Zelić Relata.

- Crna Dalija je očito kao supredsjednica njihove zajedničke političke platforme izmijenila temeljne postavke. Više ne vidi problem u pogodovanju, namještanju natječaja i dodjeli poslova bez javne nabave. Više ne vidi problem u optuživanju medija ako ukažu na ozbiljne propuste koji zaista postoje, stoji u Relatinoj objavi. 

- Istražitelji hodaju po Banovini, ali njoj, kao i gradonačelniku Puljku, smetaju samo mediji koji se s pravom pitaju što se događa? Nadam se da imate minimum dosljednosti i da ćete u slučaju potvrde ovih navoda biti prvi koji će glasno tražiti smjenu ili bar zalijepiti neku ploču, zaključila je HDZ-ova vijećnica.


Vaša reakcija na temu