Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pogledajte kako bura radi probleme kod Dalmatia Towera

VIDEO Pogledajte kako bura radi probleme kod Dalmatia Towera

Jaki vjetar razbacuje građevinski otpad

Već smo javili da je zatvoren promet Ulicom Domovinskog rata u oba smjera kod Dalmatia Towera. Čitatelji su javljali da lete dijelovi konstrukcije tog novog nebodera, ali to nije bilo točno, radilo se o građevinskoj ogradi koja se nalazila ispred objekta i koju je orkanska bura srušila na tlo. 

'Na Dalmatia Toweru nije slomljeno nijedno staklo već je riječ o građevinskom i staklenom otpadu s gradilišta u dvorištu objekta kojeg je vjetar razlomio. Na Dalmatia Toweru radovi su još uvijek u tijeku i držimo se svih sigurnosnih protokola, no ne možemo utjecati na ekstremne vremenske prilike koje su danas zahvatile Split i Hrvatsku', kazali su iz tvrtke investitora.

Donosimo video snimku na kojoj se vidi kakvo je stanje, odnosno potvrđuju ove riječi investitora...

Vaša reakcija na temu