Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Dva navijača u KBC-u Split, šef kirurške službe pojasnio u kakvom su stanju

VIDEO Dva navijača u KBC-u Split, šef kirurške službe pojasnio u kakvom su stanju

'Vještačenje će reći je li moguće odbijanje od poda'

Nakon sinoćnjeg obračuna Torcide i policije na autocesti, dva su ozlijeđena muškarca, nešto mlađa od 20 godina, zaprimljena u KBC Split. O njihovom je stanju danas govorio Dario Matić, šef kirurške službe. 

- Dovezene su dvije mlađe osobe, kod prve se radi o prostrijelu u području pete, bez ozljede kosti. On je nakon kirurškog zbrinjavanja pušten na kućnu njegu. Druga mlađa muška osoba ima ozbiljniju ozljedu - prostrijel kroz nadlakticu, nema ozljede kosti i vaskularnih struktura, ali ima suspektnu ozljedu radijalnog živca ruka te je nakon primarne obrade radi daljnje obrade i eventualnog daljnjeg operativnog liječenja zbrinut na odjelu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju na Križinama - iznio je.

Iz policije su rekli da su pucali u zrak i u pod. Upitan o rani hospitaliziranog navijača, Matić je rekao da je s prednje strane nadlaktice, a izlazna na području lopatice te da će  'vještačenje reći je li moguće odbijanje od poda'. 

Na upit novinara, Matić je kazao kako su mladići došli na Hitni kirurški oko 5 sati jutros, nije ih dovelo vozilo Hitne pomoći, već su došli sami. 

S pacijentima u splitskom KBC-u, dodajmo, ukupno je u sinoćnjem sukobu zbog pucnjave iz vatrenog oružja ranjeno četvero ljudi.


Vaša reakcija na temu