Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash UŽAS PRED DALMATINSKOM ŠKOLOM Maloljetni učenik ozlijedio vršnjaka

UŽAS PRED DALMATINSKOM ŠKOLOM Maloljetni učenik ozlijedio vršnjaka

U tijeku je kriminalističko istraživanje

Policijska uprava šibensko- kninska u 14.10 sati zaprimila je dojavu da se ispred škole nalazi maloljetnik koji je najvjerojatnije ozlijeđen.

'Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici Policijske postaje Šibenik su izašli na mjesto događaja, kojom prilikom se došlo do saznanja da je maloljetnik tjelesno napao drugog maloljetnika te ga ozljedio.

Maloljetnik je zatražio je liječničku pomoć u Općoj bolnici u Šibeniku gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede', doznajemo od policije.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica navedenog događaja.

Vaša reakcija na temu