Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović U ZADNJI TREN: Vijećnici se sastaju zbog kruzera i izbora ravnatelja DES-a

U ZADNJI TREN: Vijećnici se sastaju zbog kruzera i izbora ravnatelja DES-a

Za sjednicu Gradskog vijeća su još pripremljeni materijali za prava prvokupa

Splitski gradski vijećnici se sastaju od podne, iako ovaj mjesec nije bila planirana sjednica. Do promjene je došlo jer su službe shvatile da do konca siječnja moraju donijeti odluku o visini pristojbe za kruzere, stoga je to jedna od desetak točaka. Treba izdvojiti i prijedlog imenovanja  Stenka Dell' Orca ravnateljem DES-a. 

Bivši ravnatelj Studentskog centra Split, zaposlenik Slobodne Dalmacije kao voditelj sektora nabave, potom komercijale u Koteksu, voditelj splitskog pogona Unijapapira, voditelj poslovnice Europapier u Splitu dobit će potvrdu Gradskog vijeća. Potom će na Županijsku skupštinu po blagoslov.

Ostale točke se mahom odnose na prava prvokupa te posljednja dopuna vezana za izbor člana za Povjerenstvo za ravnopravnost spolova.

Vaša reakcija na temu