Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Atlantska plovidba/Ilustracija U Japanskom moru nestao član posade dubrovačke Atlantske plovidbe Miho Pracat

U Japanskom moru nestao član posade dubrovačke Atlantske plovidbe Miho Pracat

U potragu je uz brodove uključen i jedan zrakoplov

Dubrovački brodar Atlantska plovidba d.d. obavijestila je u subotu kako je oko 9 sati po lokalnom vremenu primijećen nestanak člana posade broda Atlantske plovidbe d.d. Miho Pracat. Brod se nalazi u Japanskom moru, na putu iz ruske luke Shakhtersk prema Kini.

Brod je odmah okrenut u suprotnom smjeru i započela je akcija potrage sukladno važećim međunarodnim procedurama kojom rukovodi Centar za traganje i spašavanje (MRCC) Vladivostok. U međuvremenu je brod pretražen i nestali član posade nije pronađen na brodu.

- Uz naš brod, u potragu su uključeni jedan zrakoplov, jedan brod specijaliziran za traganje i spašavanje (SAR) te jedan ribarski brod koji je bio u blizini mjesta događaja. Akcija traganja i dalje je u tijeku i o svim daljnjim saznanjima pravovremeno ćemo izvijestiti - poručili su iz Atlantske plovidbe d.d., javlja DuList.

Vaša reakcija na temu