Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tommy ne prodaje pirotehniku!

Tommy ne prodaje pirotehniku!

'Želimo pokazati društvenu odgovornost i dati svoj doprinos očuvanju zdravlja ljudi'

Krajem svake kalendarske godine uobičajeno se u trgovinama prodaju pirotehnička sredstva, čije je korištenje dopušteno u određenim razdobljima, sukladno odredbama zakona.

'Iako imamo pravo i mogućnost prodaje pirotehničkih sredstava, ove smo godine kao i prethodne, odlučili da u našem prodajnom asortimanu uopće nećemo nuditi takvu vrstu proizvoda, niti će takve proizvode biti moguće kupiti u Tommyju', poručuju iz ove splitske tvrtke.

Na ovaj način žele pokazati društvenu odgovornost i dati svoj doprinos očuvanju zdravlja ljudi, kao i zaštiti životinja od neželjenih posljedica koje nastaju korištenjem pirotehnike.

'Svojim primjerom želimo pokazati cjelokupnoj javnosti da korištenje pirotehničkih sredstava donosi velike rizike i često uzroči štetne posljedice za ljude, životinje i okoliš', zaključuju iz Tommyja.

Vaša reakcija na temu